Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Frans Widerberg

Bildene til Frans Widerberg (1934-2017) er karakteristiske der han med sitt fokus på klare primærfarger klarer å skape en særpreget dybde i motivene. Ofte er det store formater der de figurative gjengangerne er hester og mennesker som framstår vektløse i et fargerikt drømmeland. I mange bilder er det også fokus på lys og det er ingen overraskelse at også nordlyset forekommer som en av komponentene i flere av hans bilder.

Frans Widerberg er en av våre desidert største grafikere og malere. Helt siden starten på 60-tallet var han en sentral aktør i norsk kulturliv, og siden den gang har hans kunst blitt solgt til en rekke kunstsamlinger, både offentlige og private, i Norge og utlandet.
I tillegg til å være maler og grafiker, jobber han også med keramikk, glass og skulpturer. Sammen med sin sønn, Nico Widerberg, har Frans Widerberg også utsmykket kapellet ved Ullevål sykehus.

Ønsker du å kjøpe bilder av denne kunstneren er det bare å ta en titt i vår nettbutikk eller legg turen til Galleri D40 i Oslo.

Dersom det er et spesielt bilde du er ute etter, men som ikke finnes hos oss, bistår vi gjerne med vårt brede kontaktnett for å finne akkurat det du er på utkikk etter.

Innrammet bilde av Frans Widerberg
Dersom du ønsker at ditt nyinnkjøpte bilde skal rammes inn hjelper vi gjerne til med dette. Vi har over 40 års erfaring med innramming.

Alle bildene som er i vår nettbutikk kan du også se med egne øyne i vårt galleri på Solli Plass.

Har du spørsmål om å kjøpe bilder av Frans Widerberg, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.