Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Elling Reitan

Elling Reitan ble født 20 juli 1949 i Trondheim. Det var ikke før i en alder av 33 år Reitan begynte å male for alvor, og det tok faktisk flere år før han valgte å bli kunstner på heltid.
Først studerte han Litteraturhistorie og filosofi ved universitetet i Oslo og Trondheim. Etter det gikk han grafikklære, før han var elev hos Odd Nerdrum fra 1982 - 1987.

Den dag idag har Reitan faktisk blitt en av landets mest etterspurte kunstnere, med hans fantastiske kunst har han fått innpass hos meget kresne New Yorkere. Noe av det som gjør Reitan sin kunst så spesiell er at han holder seg til sitt og prøver å unngå «trender». Han gjør det han selv ønsker, og folk synes kunsten hans er nyskapende og spennende. Han sier selv han tidlig skjønte at hvis han skulle overleve i denne bransjen måtte han finne sin egen stil. Dette gjorde at han har blitt den fantastiske kunstneren han har blitt idag. Ved å se på han kunst vil dratt inn i en verden av vakre, klare farger. Samtidig som det er et gåtefullt og underlig innhold.

Reitan har hatt en hel rekke separat-utstillinger både i Norge og utland. Steder som Bergen, Stavanger, Kristiansund, Oslo, Trøndelag og flere andre byer rundt omkring i Norge. Når det kommer til utlandet har han hatt utstillinger i blant annet India, Beijing, New York, Sverige og Seattle.
Reitan har selvfølgelig også deltatt på flere gruppe-utstillinger. Der i blant i Miami, Los Angeles, Italia, Paris og Beijing.

Galleri D40 er et kjent kunstgalleri i Oslo. Vi ble etablert i 1972, så vi har over 40 år med erfaring når det kommer til kjøp og salg av grafikk. Kom gjerne innom å se på vårt fantastiske utvalg av kunst. Skulle du være på utkikk etter et bilde som er utsolgt kan vi selvfølgelig hjelpe deg med å få tak i det. Vi har et bredt nettverk og vil gjøre alt som står i vår makt for at du skal få tak i nettopp det bilde du er på jakt etter!