Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Nico Widerberg

Du har helt sikkert sett kunst av Nico Widerberg, selv om du kanskje ikke er klar over det.
Maleren og skulptøren har gjennom sine mange utsmykninger bidratt til å sette preg på alt fra offentlige plasser og bygninger til private arbeidsplasser. I hans billedkunst finner vi et fokus på kropp, torsoer, hoder og kropper svevende i luften som var de vektløse.

Nico Widerberg har med sine mange offentlige og private utsmykninger blitt en del av vår kollektive bevissthet og derfor en av våre mest anerkjente kunstnere. Ønsker du et bilde av denne unike kunstneren er det bare å ta en titt i vår nettbutikk for å se hvilke bilder vi kan tilby. Alle bildene som listes i nettbutikken kan du også finne i vårt galleri på Solli Plass.

Dersom du velger å kjøpe bilder av Nico Widerberg over nettbutikken vil disse bli sendt fra oss innen tre dager fra mottatt betaling, og vi sørger naturligvis for å betale emballasje og porto. Galleri D40 har ansvaret for alle overføringer og vi bruker det siste innen krypteringsteknologi slik at det er helt trygt å handle i vår nettbutikk.

Innramming av Nico Widerberg
Ønsker du å ramme inn ditt nye bilde står vi til rådighet med 35 års erfaring i innramming. Vi sørger for å utføre en kvalitetsjobb uansett om det gjelder store eller små bilder.

Har du spørsmål om å kjøpe bilder av Nico Widerberg, er det bare å ta kontakt på telefon, E-post eller ta turen til vårt galleri.