Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Sigmund Olsvik

I nesten femti år jobbet Sigmund Olsvik med reklame. Som pensjonist har konsentrert seg om malerier og grafikk med semi-abstrakte hus og lappetepper av fargesterke landskap. Det forlatte kystlandskapet på vestlandet og i Nord-Norge inspirerer, men bildene er ikke bundet til bestemte steder.

Etter at han ble pensjonist har han satset for fullt med malekarrieren, og hadde sin første separatutstilling i Oslo i 2004. Han har ellers deltatt i kollektive utstillinger gjennom årene, og flere ganger innkjøpt av Nesodden kommune.

Deler av sine røtter har Sigmund Olsvik fra Nord-Norge, kysten har i flere av Olsviks motiver vært den store inspirasjon.

Galleri D40 har grafikk som hovedfokus, og hos oss finner du grafikk fra en lang rekke kunstnere – både eldre og nålevende. Er du interessert i grafikk av Sigmund Olsvik så ta gjerne kontakt med oss her på Galleri D40. Det hender også at vi har bilder som ikke ligger ute på våre nettsider.

Ta gjerne turen innom for en prat her i Henrik Ibsens gate 90 i Oslo, eller kontakt oss på E-post eller telefon 22 44 85 86.