Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Runi Langum

Kunstneren Runi Langum, født og oppvokst i Svelvik, er en av landets mest fremtredende billedkunstnere innenfor tegning og litografier. Hun er kjøpt inn av institusjoner som Norsk Kulturråd og Nasjonalgalleriet, og man kan finne hennes verker i gallerier over hele landet.
I tillegg har hun også bidratt med illustrasjoner til bøker og laget animasjonsfilmer som har mottatt både priser og god kritikk.

Ønsker du å ha et verk av Runi Langum på veggen? I vår nettbutikk kan du i fred og ro se alle bildene vi har å tilby av denne etablerte kunstneren. Ønsker du å se bildene i full størrelse før du kjøper, er det bare å ta turen til vårt galleri på Solli Plass. Her finner du alle bildene som ligger i nettbutikken.
Er du på jakt etter et spesielt bilde stiller vi gjerne vårt brede nettverk til din disposisjon slik at du får tak i ditt drømmebilde.

Dersom du ønsker at bildet skal rammes inn, tilbyr vi naturligvis dette. Med 35 års erfaring i innramming sørger vi for å utføre en kvalitetsjobb på kort tid. Har du spørsmål eller behøver hjelp med innramming er det bare å spørre våre kvalifiserte medarbeidere.

Kjøp bilder av Runi Langum i nettbutikken
Dersom du ønsker å kjøpe bilder gjennom vår nettbutikk garanterer vi at de blir sendt innen tre dager. Vi betaler naturligvis porto og emballasje. Galleri D40 er ansvarlig for alle nett-transaksjoner og all informasjon blir kryptert og utført med den sikreste teknologien på markedet.

Har du spørsmål om å kjøpe bilder av Runi Langum er det bare å ta turen innom galleriet, send en e-post eller ring oss.