Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Per Kleiva

Per Kleiva (født i Torsken i 1933, død 2017) var en billedkunstner som arbeidet med maleri og grafikk. Per Kleiva har hatt en meget sentral posisjon i norsk billedkunst.
Han startet utdanningen sin på Statens Kunstakademi i Oslo, før han tok turen videre til Kunstakademiet i København, deretter i Firenze, for så å avslutte utdanningen sin på Kunstakademiet i Stockholm.

Kleiva har hatt en rekke separatutstillinger og gruppeutstillinger. På Statens kunstutstilling i 1963 debuterte han med sin første gruppeutstilling. Etter det hadde han mange separatutstillinger i både i inn- og utland.

Per Kleivas kunst er blant annet innkjøpt av Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet og Museet for samtidskunst. Kleiva har også gjort en del spektakulære utsmykninger over hele landet. I tillegg har han vunnet flere priser for kunsten sin både i Norge og utlandet. Det er ingen tvil om at Per Kleiva er en kunstner som har satt sine spor.

På Galleri D40 har vi flere av hans serigrafier til salgs. Vi rammer mer enn gjerne inn bilder for deg. Dette til hyggelige priser og med kort leveringstid.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe. Vi er her for å hjelpe deg.