Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Per Fronth

Per Fronth er en prisbelønt, norsk fotograf og billedkunstner fra Kristiansand. Han ble født 24. november 1963 (53 år)

Fronth har gjennom hele sin karriere arbeidet med papirbasert kunst. Dette helt fra han startet kunstkarrieren sin i New York i 1990. Han jobber med fotografi som sitt råmateriale, hvor han skaper fotografi som maleri. I de senere årene har han konsentrert seg om monumentale bestillingsverk. I hovedsak arbeider han med store formater. Han har blant annet laget en 30m2 stor fotobasert glassvegg for Michelin restauranten Rouge Tomate Inc, på Fifth Ave i New York. I 2009 ble Fronth valgt ut til å lage diplomet til Nobels fredspris, det er det samme året som diplomet ble tildelt den amerikanske presidenten Barack Obama.

Per Fronth har etter mange års arbeid jobbet seg opp til å bli en av Norges mest kjente og kontroversielle kunstnere. Hans arbeide vekker interesse hos et stort publikum, ikke bare i Norge men rundt om i hele verden. Dette har selvfølgelig resultert i en rekke utsolgte utstillinger i både Norge og New York.

Ønsker du å ta en nærmere titt på noen av Fronth sine verk er du hjertelig velkommen til å komme innom galleriet vårt. Vi har etter 40 år i bransjen opparbeidet oss solid erfaring med både kjøp og salg av grafikk. Vi kan også tilby innramming til hyggelige priser.

Vi har 35 års erfaring med innramming og egen rammemaker. I vårt galleri vil du finne et stort utvalg av Fronth’s fantastiske bilder, ta mer enn gjerne en tur innom!