Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Karl Erik Harr

Helt siden debuten på 1960-tallet har Karl Erik Harr vært en av de fremste  nyromantiske  kunstnere i Norge. Karl Erik Harr har hatt et utall separatutstillinger i Norge, og har flere ganger representert Norge utenlands. Karl Erik Harr er utdannet ved Statens kunstakademi under Aage Storstein og Per Palle Storm fra 1962 til 1964 etterfulgt av tre år på Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Karl Erik Harr har illustrert flere bøker, blant annet av Knut Hamsun, Petter Dass og Erik Bye, men også bøker med egen tekst. Han debuterte på Høstutstillingen i 1967.

Han har utført flere dekorasjonsoppdrag og har siden hatt en mengde separat- og kollektivutstillinger. Karl Erik Harr er innkjøpt av en lang rekke offentlige og bedriftskunstsamlinger og ble i 2007 tildelt St. Olavs orden av 1. klasse.

Galleri D40 har grafikk som hovedfokus, og hos oss finner du grafikk fra en lang rekke kunstnere – både eldre og nålevende. Er du interessert i grafikk av Karl Erik Harr så ta gjerne kontakt med oss her på Galleri D40. Det hender også at vi har bilder som ikke ligger ute på våre nettsider.

Ta gjerne turen innom for en prat her i Henrik Ibsens gate 90 i Oslo, eller kontakt oss på E-post eller telefon 22 44 85 86.