Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Gunn Vottestad

Kunstneren Gunn Vottestad har gjennom mange år brukt motiver fra Nord-Norge og alltid dreier det seg om hus. Gamle hus, skeive hus, triste hus, levende hus. Gjennom farger og lys tildeler kunstneren de klassiske norske etterkrigshusene både følelser, sjel og historie.
Gunn Vottestad vokste selv opp på Vesterålen og har hentet mye av sin inspirasjon fra egen barndom. “Husan mine”, som hun selv kaller dem, fremstår i et melankolsk lys og er like uperfekte som menneskene i dem.

Galleri D40 er spesialister på grafikk og vi kan tilby kunst fra noen av landets mest anerkjente kunstnere. Dersom du ikke har muligheten til å besøke vårt galleri på Solli Plass i Oslo, kan man enkelt, hurtig og sikkert bestille grafikk gjennom vår nettbutikk.

På våre nettsider kan man se at vi fører en rekke kunstnere, heriblant Nikolai Berg, Håkon Bleken, Gunn Vottestad, Jan Brænde, Marit Eik, Magne Furuholmen, Marianne Karlsen, Therese Nortvedt og mange andre. Hvis det er et bestemt bilde du ønsker deg, men ikke kan finne, er det bare å kontakte oss. Vi har et bredt nettverk som vi mer enn gjerne bruker slik at du kan finne og kjøpe det bildet du ønsker.

Innrammet grafikk av Gunn Vottestad
Dersom du har kjøpt kunst via vår nettbutikk eller i galleriet, står vi gjerne for innramming.

Vi har arbeidet med innramming i 35 år og sørger for et kvalitetsarbeid hver eneste gang.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om Gunn Vottestad grafikk eller noen av våre andre tjenester.