Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Eva Harr

Eva Harr hadde sin første separatutstilling under festspillene i Nord-Norge i 1978. Siden har det blitt en mengde utstillinger over hele landet, i tillegg til en rekke i utlandet. Eva Harr har deltatt på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, utstillinger i Stockholm, Moskva og Hamburg. I 1999 stilte hun ut bilder i Washington DC.

Eva Harr har sine røtter og sitt hjerte i Nord-Norge og det kommer klart til syne i hennes motiver. Eva Harr er særlig godt kjent for sine landskapsmotiver fra Nord-Norge, ofte med fremstillinger av vare, fine stemninger. Henne senere bilder har et friere mer ekspressivt uttrykk.

Sommeren 2007 åpnet et permanent  galleri  med Eva Harrs kunst i Reine kultursenter på  Reine  i  Lofoten .

Galleri D40 har grafikk som hovedfokus, og hos oss finner du grafikk fra en lang rekke kunstnere – både eldre og nålevende. Er du interessert i grafikk av Eva Harr så ta gjerne kontakt med oss her på Galleri D40. Det hender også at vi har bilder som ikke ligger ute på våre nettsider.

Ta gjerne turen innom for en prat her i Henrik Ibsens gate 90 i Oslo, eller kontakt oss på E-post eller telefon 22 44 85 86.