Lav fraktkostnad | Rask levering

Klikk på den første bokstaven i kunstnerens fornavn for å søke.

Anne Valen Næss

Anne Valen Næss vokste opp i Sandefjord i musikkmiljøet rundt foreldrene, sangpedagog Mary Valen og dirigent Sverre Valen. Anne Valen Næss er selv utdannet musiker og hun har sin musikkutdanning fra Østlandets Musikkonservatorium i Oslo, med hovedfag i klaver og kordireksjon. Men etter hvert er det imidlertid malingen som har blitt hovedbeskjeftigelse, og i løpet av få år har Anne Valen Næss markert seg som billedkunstner. Fargesterke, rause, naivistiske og interessen for mellommenneskelige relasjoner kjennetegner hennes bilder.

Anne Valen Næss har hatt flere studieopphold i Danmark hvor hun har studert med malerne Jens Sørensen, Mogens Andersen og Saeed Fadavi.
Produksjonen omfatter hovedsakelig malerier i akryl. Motivene dreier seg først og fremst om halvfigurative menneskeskikkelser og abstraherte og forenklede landskap. Fantasifulle dyrefigurer forekommer også ofte, gjerne som observatører av eller kommentatorer til menneskelig adferd.

Galleri D40 har grafikk som hovedfokus, og hos oss finner du grafikk fra en lang rekke kunstnere – både eldre og nålevende. Er du interessert i grafikk av Anne Valen Næss så ta gjerne kontakt med oss her på Galleri D40. Det hender også at vi har bilder som ikke ligger ute på våre nettsider.

Ta gjerne turen innom for en prat her i Henrik Ibsens gate 90 i Oslo, eller kontakt oss på E-post eller telefon 22 44 85 86.