Rammeverksted

Galleri D40 er det trygge valget når du ønsker å få innrammet favorittbildet dit. Ulike materialer, farger og finish gir deg nærmest ubegrensede muligheter, slik at du enkelt finner akkurat den rammen som passer perfekt til bildet ditt. Er det vanskelig å velge ramme kan du alltid få gode råd av vår dyktige rammemaker.

Hvilken rolle spiller det med et nytt fint bilde, om det ikke er rammet inn ordentlig?

Innramming av bilder er et eget håndverk som krever sans for det visuelle uttrykket, høyt materialkjennskap og stor fingerferdighet. På vårt rammeverksted utfører vi innramming etter de høyeste standardene slik at du alltid kan forvente et godt resultat. Med mange år i bransjen har vi opparbeidet et godt rykte i bransjen. Vi tilbyr høy kvalitet samtidig som at prisene er hyggelige.

Erfaring siden 1972

Velger du vårt rammeverksted, velger du en aktør med lang fartstid i bransjen. Siden 1972 har vi preget kunstmarkedet og opparbeidet høy anerkjennelse i bransjen. Dette gir deg trygghet og sikkerhet. Vår drivkraft i rammeverkstedet er å alltid få det beste fram i bildet ved hjelp av en flott innramming. Hos oss blir du alltid satt i sentrum, og dersom du har særlige ønsker og behov strekker vi oss langt for å imøtekomme disse.

Vi holder til sentralt i Oslo på Solli Plass. Dersom du har spørsmål vedrørende vårt rammeverksted eller annet, kan du kontakte oss på både mail og telefon. Vi ser fram til en trivelig prat.

Besøk oss i dag!