Kunstgalleri med over 40 års erfaring

I Galleri D40 banker hjertet for grafikk. Vi har både eldre og nyere kunstnere i galleriet vårt, og vi har med stor omhu utvalgt de, vi mener er noen av de fremste innen grafisk kunst.
Her finner du for eksempel grafikk av Gunn Vottestad, Runi Langum, Nico Widerberg og Frans Widerberg – for bare å nevne noen få.

Siden etableringen tilbake i 1972 har vi opparbeidet uvurderlig erfaring med både kjøp og salg av grafisk kunst. Samtidig har vi etablert et omfattende og kontinuerlig voksende nettverk av kontakter i både inn- og utland.

Start bildejakten her i vårt kunstgalleri
Finnes det et bilde du bare må ha? Med utgangspunkt i vårt nettverk kan vi gå på skattejakt for deg, dersom favorittbildet dit for lengst er utsolgt. Takket være det omfattende nettverket vårt, er muligheten stor for at du ender opp med favorittverket i hendene dine. Vi har opp gjennom tiden bistått en lang rekke fornøyde kunder med å finne fram til ønskebildet.

Vi tar bilder i kommisjon og har eget rammeverksted
Vår store passion for kunst gjør også, at vi gjerne tar bilder i kommisjon. Vi tilbyr raskt salg, raskt oppgjør og konkurransedyktige priser. Dessuten har vi eget rammeverksted med dyktig rammemaker, som sørger for å få frem det beste i favorittbildet ditt.

Vi er med andre ord et allsidig kunstgalleri som kan bistå deg med det meste. Vi har åpent alle ukens dager, og med vår sentrale beliggenhet i Oslo er det enkelt å stikke innom for en god handel eller en hyggelig kunstprat. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på telefon eller mail.