Kunst i nettbutikk – Enkelt, trygt og hurtig

Gjennom vår nettbutikk for kunst kan du enkelt, sikkert og kjapt kjøpe grafikk fra noen av våre mest kjente og etablerte kunstnere. Vi har også 35 års erfaring med innramming, så dersom du handler i vår nettbutikk og ønsker at vi rammer inn ditt nye bilde, gjør vi mer enn gjerne dette.

Fordelene med en nettbutikk for kunst er mange, og det kan være behagelig å gå gjennom de mange forskjellige bildene i fred og ro. Dersom det skulle være noen spørsmål sitter våre kompetente medarbeidere klare til å svare deg over telefon, e-post eller ansikt til ansikt i vårt galleri.

Siden Galleri D40 ble etablert i 1972 har vi opparbeidet oss en spesialistkompetanse på grafikk. Kjøper du kunst i vår nettbutikk vil den bli sendt innen tre dager og vi betaler både porto og emballasje. Vil du se et bilde før du kjøper det, ønsker vi deg velkommen til vårt galleri på Solli Plass i Oslo. Her har vi alle bildene som ligger på nettbutikken. Galleriet er åpent alle ukens syv dager.

Kommisjon av bilder

I tillegg til at man kan kjøpe kunst i vår nettbutikk eller i vårt galleri, tar vi også inn bilder i kommisjon. Her er våre fokusområder at vi skal kunne tilby et raskt salg, et raskt oppgjør og konkurransedyktige betingelser. Dersom det er et spesielt bilde du er ute etter, men som er utsolgt, kan vi ved hjelp av vårt brede nettverk bidra til at du får tak i akkurat det du ønsker.

Har du spørsmål om vår nettbutikk for kunst, innramming eller kommisjon, er det bare å stikke innom galleriet for en hyggelig snakk.