Galleri med fokus på grafikk

Galleri D40 i Oslo er et veletablert og anerkjent galleri med passion for grafikk av både eldre kunstnere og samtidskunstnere. Gjennom våre mange år i bransjen har vi oppnådd høy anerkjennelse i bransjen og har blitt et galleri, som oppsøkes av kunstkjennere fra hele landet. Hos oss finner verk av respekterte kunstnere, som for eksempel Gunn Vottestad, Runi Langum, Nico Widerberg og Frans Widerberg

Grafikk – eller grafisk kunst – dekker over en rekke ulike reproduksjonsmåter av skrift og tegn. Disse forskjellige teknikkene teller blant annet silketrykk, mezzotint, etsing, kobberstikk, litografi, tresnitt, radering og gouache. Trykkplatene som anvendes består av enten metall, tre, linoleum eller stein, og motivet utformes for hånd med ulike redskap.

Vi har eget rammeverksted

Som en attraktiv del av vårt tilbud inngår også rammeverksted med egen rammemaker. Dette gir deg muligheten for å få rammet inn favorittbildet ditt på en måte, som får det beste fram i bildet dit.

Galleri D40 finner ønskebildet ditt

Leter du etter noe spesielt, som du ikke finner? Gjennom våre mange kontakter i inn- og utland kan vi sørge for at du finner fram til ønskebildet ditt. Vi har siden etableringen i 1972 bygget opp et pålitelig og omfattende nettverk som gjør det enkelt for oss å dra på skattejakt for deg.

Vi er med andre ord et allsidig galleri som strekker seg langt for å imøtekomme dine ønsker. Med sentral beliggenhet på Solli Plass og med åpent alle ukens dager er det enkelt for deg å stikke innom for en god handel eller hyggelig prat om kunst. Kontakt oss på mail eller telefon om det er noe du lurer på.